Konu: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Salı Mart 10, 2009 6:52 pm
SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı???
inşallah alırlar yhaa çoook tatlı hep o Kerem in yüzünden Alp inde başı yanıyo...
dizi aşığı
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Salı Mart 10, 2009 9:17 pm
Eğer Tamer'm suçsuzluğunu kanıtlayabilirse gruba alırlar bence,ama o kerem yüzünden kanıtlayamıyo bir türlü :x
Oooo
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Salı Mart 10, 2009 9:49 pm
inşallah alırlar çoq sevıorm bn onu
Nehir
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Salı Mart 10, 2009 10:10 pm
şu ana kadar oktay ve tayfası gruplarına kimseyi almadılar bence onu da almazlar sadece araları düzelir bundan fazlasının olacağını sanmıyorum
esmerlady
Mesaj Sayısı : 374 Nerden : ist kişisel ileti : barış akarsuyun sarkıları öncelikle ... Kayıt tarihi : 16/02/09
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Salı Mart 10, 2009 11:28 pm
insallah alırlar ama sanmıyorum belki ilerde olabilir bölümler ilerddikce kaldı ki dizinin sonunda ne olucaqını ne yasanacaqını bile bilmiyoruz belki olurr ümit ediyorum cünkü tamer bir daha o qruba dönmek istemicektirr keremin yüzünden yine bası yanıyor zaten of ya :x insallah hersey acıqa kawusur tamerde kurtulur bu olaydan özqeyi hala sewdiine eminim simdilik pesini bırakmıs qibi qözüküo o kdaar bnce hala onu sewio :S
Nehir
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Çarş. Mart 11, 2009 1:29 pm
ya tamerde bi gitti özgenin yanına özge kovduktan sonra bir daha barışmak için uğraşmadı olmaz ki böyle hani seviyodu kızı başlarda onu aşık etmek için elinden geleni yapmıştı şimdi niye yapmıyo insan bir merak eder özge napıyo nasıl diye...
esmerlady
Mesaj Sayısı : 374 Nerden : ist kişisel ileti : barış akarsuyun sarkıları öncelikle ... Kayıt tarihi : 16/02/09
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Çarş. Mart 11, 2009 3:34 pm
sende haklısın nehir merak eder insan ama sewiyo ya özqeyii öle düsünüorummm ben
dReaM.
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Çarş. Mart 11, 2009 3:38 pm
esmerlady demiş ki:
insallah alırlar ama sanmıyorum belki ilerde olabilir bölümler ilerddikce kaldı ki dizinin sonunda ne olucaqını ne yasanacaqını bile bilmiyoruz belki olurr ümit ediyorum cünkü tamer bir daha o qruba dönmek istemicektirr keremin yüzünden yine bası yanıyor zaten of ya :x insallah hersey acıqa kawusur tamerde kurtulur bu olaydan özqeyi hala sewdiine eminim simdilik pesini bırakmıs qibi qözüküo o kdaar bnce hala onu sewio :S
katiliyorum :X
|*axi qirL*|
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Çarş. Mart 11, 2009 5:44 pm
bncede hala seviyoo...bu arada Tamerin Kereme nasıl bi oyun oynıcağını çook mrk ediyormm
aLB_iPeq
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Çarş. Mart 11, 2009 6:24 pm
dizi aşığı demiş ki:
Eğer Tamer'm suçsuzluğunu kanıtlayabilirse gruba alırlar bence,ama o kerem yüzünden kanıtlayamıyo bir türlü :x
katılıyorum
Salih
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? C.tesi Mart 14, 2009 5:48 pm
Ben Olsam Onur Yapardım
aLB_iPeq
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Salı Mart 17, 2009 6:19 pm
artık alırlar ya
(ESRA)
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Cuma Mart 20, 2009 9:13 pm
aslında aralarına almazlar bence (pamuk falan var ya) ama özgeyle barışacakları kesin
aLB_iPeq
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Cuma Mart 20, 2009 10:05 pm
ewt pamuk büyük engel
tubiş20
Mesaj Sayısı : 22 Nerden : adana kişisel ileti : tubiş Kayıt tarihi : 13/02/09
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Cuma Mart 27, 2009 12:05 am
özgenin sevgisini yeniden kazanırsa alırlar ama pamuk engel olabilir
|*axi qirL*|
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Paz Mart 29, 2009 12:45 pm
eğer özge tekrar tameri sevmeye başlarsa zaten sevio ama öfkesi dinerse pamuğun o kadar büyük engel olucağını zannetmiyorum...
aLB_iPeq
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Paz Mart 29, 2009 1:08 pm
ewt daha önce problem olmamışdı
|*axi qirL*|
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Paz Mart 29, 2009 1:14 pm
ett ama bu sefer özge pamukla konuşur bnence öle bişiy olursa pamuğuda ezip geçmez herhalde..
aLB_iPeq
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Paz Mart 29, 2009 2:02 pm
konuşur canım ama tamerle tekrar birleşcekler
|*axi qirL*|
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Paz Mart 29, 2009 2:19 pm
bnde öle diyorum zaten tamerle tekrar birleşirken pamukla konuşur diyorum bnde...
aLB_iPeq
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Paz Mart 29, 2009 2:22 pm
tmm işte
|*axi qirL*|
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Paz Mart 29, 2009 2:23 pm
Nehir
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Paz Mart 29, 2009 6:22 pm
pamuk özgenin mutluluğu için tamere göz yumar...
aLB_iPeq
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Paz Mart 29, 2009 6:50 pm
ewet katılıyorum nehire ablaya
|*axi qirL*|
Konu: Geri: SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı??? Paz Mart 29, 2009 7:00 pm
eet bende katılıyorum nehir ablaya pamuk özgenin mutlu olması için göz yumar ..seçimi ona bırakır yani...
SiZcE oKtAy vE TaYfAsI tAmErİ ArAlArInA AlIcAkLaR Mı???